PHYSIOMER Normal Jet 135 ml

PHYSIOMER Normal Jet je sprej za nos sa blagim raspršivanjem i mlaznicom koja je prilagođena anatomskim karakteristikama nosa. Ovaj način aplikacije obezbeđuje da se sprej ravnomerno rasprši i dopire do sinusa. PHYSIOMER Normal Jet:
  • Čisti nos
  • Pročišćava nosne hodnike ispiranjem alergena i patogena koje udišemo uključujući bakterije, viruse, prašinu, grinje, polen, dim i zagađivače
  • Pri svakodnevnoj upotrebi štiti od prehlade
  • U slučaju prehlade obezbeđuje brže rešavanje nazalnih simptoma i smanjuje ponovne epizode rinitisa
PHYSIOMER Normal Jet je pogodan za upotrebu kod dece od 6 godine i odraslih.
Prednosti proizvoda Neprekidna difuzija u finom spreju vam omogućava efikasno čišćenje nosa od sluzi i nepoželjnih čestica. PHYSIOMER Vam pruža mogućnost izbora u zavisnosti od potreba i tipa nosne sekrecije:
  • PHYSIOMER Normal Jet za tečne bistre secrete i decu stariju od 6 godina i odrasle
  • PHYSIOMER Strong Jet za gust purulentan sekret i decu stariju od 10 godina i odrasle
Pored svog dejstva na jednostavno čišćenje nosa, PHYSIOMER Normal Jet ojačava prirodnu odbranu sluznice zahvaljujući kombinaciji minerala i mikroelemenata.
Namestite mlaznicu. Stanite ispred lavaboa i okrenite glavu na jednu stranu. Pažljivo ubacite mlaznicu u gornju nozdrvu i pritisnite mlaznicu kako biste raspršili rastvor. Posle par sekundi, rastvor normalno izlazi kroz drugu nozdrvu, kao potvrda da ste dobro i uspešno očistili nosni hodnik. Ponovite postupak sa drugom nozdrvom. Očistite (išmrknite) nos. Nakon svake upotrebe, operite mlaznicu pod mlazom vruće vode.
Sastav
  • 100% prirodna, nerazblažena morska voda
  • Izotonična, koncentracija mineralnih soli 9g/l
  • Sterilna i bez konzervansa
Čišćenje nosa sigurno nije higijenska rutina na koju je lako navići se. Međutim, za one koji ga se pridržavaju, taj proces donosi osećaj zdravlja i komfora pri disanju koji je dostupan od početka. Ispiranjem nosa sa PHYSIOMER Normal Jet-om u toku prehlade ili gripa postiže se brže ozdravljenje i rešavanje nazalnih simptoma i poboljšava ukupan zdravstveni status pacijenata.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom i farmaceutom.

Kontaktirajte nas


EMI PHARM d.o.o Sedište: Maksima Gorkog 42, 11210 Beograd, Srbija Telefon: 069/ 488 4888

Nađite nas


Društvene mreže