PHYSIOMER Hypertonic Sprej 135 ml

Nos je naša prva linija odbrane od spoljašnjih uticaja. On konstantno luči sluz da bi se zaštitio. Kada su negativni uticaji iz spoljašnje sredine suviše jaki, zaštitni sistem nosa nije dovoljno efikasan i tada dolazi do nakupljanja sluzi u nosnim hodnicima, što dovodi do otoka i upale. Tada je neophodno brzo delovati i na uzrok i na posledicu. PHYSIOMER Hypertonic pročišćava nos i omogućava ponovno uspostavljanje nazalnog disanja bez ijedne neželjene reakcije. - Svojim osmotskim efektom smanjuje otok - Sprečava nazalnu kongestiju - Ispiranjem odstranjuje infektivne agense i alergene U slučaju terapije sa kortikosterodima, ispiranje nosa sa PHYSIOMER 2,2% Hypertonic-om dozvoljava smanjenje njihove preporučene doze ili njihovu primenu po potrebi.
Prednosti proizvoda PHYSIOMER Hypertonic sprej je napravljen tako da je omogućena ravnomerna aplikacija kako bi rastvor stigao do otvora sinusa. PHYSIOMER Hypertonic sprej je naročito efikasan u slučajevima hroničnog sinusitisa i alergijskog rhinitisa. Deluje tako što smanjuje otok I to po principu osmotskog efekta.
Namestite mlaznicu. Stanite ispred lavaboa i okrenite glavu na jednu stranu. Pažljivo ubacite mlaznicu u gornju nozdrvu i pritisnite mlaznicu kako biste raspršili rastvor. Posle par sekundi, rastvor normalno izlazi kroz drugu nozdrvu, kao potvrda da ste dobro i uspešno očistili nosni hodnik. Ponovite postupak sa drugom nozdrvom. Očistite (išmrknite) nos. Nakon svake upotrebe, operite mlaznicu pod mlazom vruće vode.
Sastav
  • 100% prirodna, nerazblažena morska voda
  • Hipertonična, koncentracija mineralnih soli 22g/l
  • Sterilna i bez konzervansa
Pakovanje
  • PHYSIOMER Hypertonic je pakovan u boci od 135ml
  • Mekana boca bez prisustva pogonskog gasa
  • Sterilni ventil za sprečavanje vraćanja tečnosti garantuje sterilnost rastvora sve vreme trajanja proizvoda
PHYSIOMER Hypertonic sprej se preporučuje  za primenu kod dece starije od 2 godine i odrasle. PHYSIOMER Hypertonic sprej je efikasan za otpušavanje nosa i oslobađanje pritiska u sinusima. Otčepljuje nos bez i jedne neželjene reakcije. Pogodan je za upotrebu kod osoba koje ne podnose uobičajna sredstva protiv začepljenog nosa, kao i kod onih koji boluju od rinitisa. Alergijski rinitis ili sinusitis Za slučajeve alergijskog rinitisa ili sinusitisa 1 do 3 aplikacije u svaku nozdrvu najmanje 3 puta dnevno.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom i farmaceutom.

Kontaktirajte nas


EMI PHARM d.o.o Sedište: Maksima Gorkog 42, 11210 Beograd, Srbija Telefon: 069/ 488 4888

Nađite nas


Društvene mreže