Physiomer

PHYSIOMER je paleta medicinskih sredstava za ispiranje nosa. Napravljena je od 100% morske vode i po tome se razlikuje od svih konkurenata na svetskom i domaćem tržištu. PHYSIOMER se proizvodi u Francuskoj, u mestu Saint-Malo. Svi postojeći mikroelementi, koje mogu da apsorbuju živi organizmi, nalaze se u morskoj vodi. Sirovina koja se koristi za proizvodnju Physiomera, tj. morska voda, prikuplja se na veoma jedinstvenoj lokaciji zaliva Mont-Saint-Michel, koji je izvanredno prirodno bogatstvo. O tome govori više od 800 različitih vrsta algi koje su identifikovane u ovom zalivu. Moćne morske struje, oseke i plime koje se ubrajaju među najjače na svetu (varijacije u nivou mora dostižu i 15 metara), osiguravaju oksigenaciju, čistoću i nepromenljivost morske vode u ovoj oblasti.

PHYSIOMER PROIZVODI

PHYSIOMER - Baby 115 ml

PHYSIOMER Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Namenjen je za svakodnevnu higijenu i u slučaju prehlade. Za dnevnu higijenu pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos.

PHYSIOMER - Baby Hypertonic 60ml

PHYSIOMER Baby Hypertonic efikasno pročišćava nosne kanale Vaše bebe i pomaže da se uspostavi udobnost u toku spavanja i ishrane. Physiomer Baby Hypertonic otpušava zapušen nos Vaše bebe u toku prehlade, rinitisa i rinofaringitisa.

PHYSIOMER Kids Sprej 115 ml

Kada deca krenu u vrtić ili u školu, povećava se broj nazalnih infekcija pa deca u proseku imaju 3-18 prehlada godišnje. PHYSIOMER kids je prirodan, sterilan, izotoničan rastvor prečišćene morske vode. Ne sadrži konzervanse ili hemijske aditive.

PHYSIOMER Hypertonic Sprej 135 ml

PHYSIOMER Hypertonic sprej je naročito efikasan u slučajevima hroničnog sinusitisa i alergijskog rhinitisa. Deluje tako što smanjuje otok i to po principu osmotskog efekta.

PHYSIOMER Normal Jet 135 ml

PHYSIOMER Normal Jet je sprej za nos sa blagim raspršivanjem i mlaznicom koja je prilagođena anatomskim karakteristikama nosa. Ovaj način aplikacije obezbeđuje da se sprej ravnomerno rasprši i dopire do sinusa.

PHYSIOMER Strong Jet 210 ml

PHYSIOMER Strong Jet čisti nosne hodnike uklanjanjem udahnutih alergena i nečistoća poput bakterija, virusa, prašine, grinja, polena, dima i drugih zagađivača. Otklanja čvrste ili gnojave sekrete koji se mogu javiti tokom postoperativnog perioda.

PHYSIOMER Unidoses ampule 30x5ml

Posebno preporučen za novorođenčad, PHYSIOMER Unidoses je dizajniran za jednostavnu upotrebu na bebinim majušnim nozdrvama i osetljivom predelu oko oka.

PHYSIOMER aspirator za nos

PHYSIOMER aspirator za nos je nežan način da brzo i efikasno olakšate nazalnu kongestiju vaše bebe. Meki vrh je specijalno dizajniran za bebin nežni nosić, omogućava uklanjanje sekreta i pomaže da se uspostavi čisto i slobodno disanje.

PHYSIOMER rezervni filteri

PHYSIOMER aspirator za nos je nežan način da brzo i efikasno olakšate  nazalnu kongestiju vaše bebe. Meki vrh je specijalno dizajniran za bebin nežni nosić, omogućava uklanjanje sekreta i pomaže da se uspostavi čisto i slobodno disanje.

PHYSIOMER Eucaliptus sprej

Physiomer Eucalyptus oslobađa od prehlade i otčepljuje nos uz dugotrajan osećaj blagostanja. Takođe, zahvaljujući prisustvu etarskog ulja eukaliptusa pročišćava nosne puteve i ostavlja prijatan osećaj svežine u nosu zahvaljujući prirodnom ekstraktu divlje nane.

Kontaktirajte nas


EMI PHARM d.o.o Sedište: Maksima Gorkog 42, 11210 Beograd, Srbija Telefon: 069/ 488 4888

Nađite nas


Pratite nas