Latopic-kapsule-je-jedini-proizvod-koji-se-pije-i-koji-je-namenjen-za-novorodjencad,-decu-i-odrasle-sa-atopijskim-dermatitisom.
Latopic-je-jedini-proizvod-koji-se-pije-i-koji-je-namenjen-za-novorodjencad,-decu-i-odrasle-sa-atopijskim-dermatitisom.

Latopic

Latopic je jedini proizvod koji si pije i koji je namenjen za novorođenčad, decu i odrasle sa atopijskim dermatitisom. Latopic deluje centralno (sistemski).

Za razliku od svih kremova koji na lokalnom nivou smanjuju crvenilo, Latopic svojim centralnim dejstvom smanjuje mogućnost razvoja alergijske rekacije i crvenila na koži. Latopic smiruje provicirani imuni sistem.

U kliničkim studijama Latopic je pokazao efikasnost kod 93% dece sa AD, koja su bila mlađa od 5 godina i to tako da posle samo 3 meseca uzimanja, odsustvo simptoma je trajalo naredne 2 godine.

Veoma je bitno naglasiti da Latopic ne sadrži ni jedan konzervans, potpuno je prirodan, klinički dokazano bezbedan za primenu kako kod najmlađih, tako i kod starijih.

Latopic se pije najmanje 3 meseca, 1 kapsula dnevno. Prašak se rastvori u malo vode, dovoljno je 1 kafena kašika. Latopic nema neželjena dejstva, nema kontraindikacije, ima klinički dokazanu efikasnost.

Latopic pomaže u smanjivanju intenziteta i rasprotranjenost promena na koži, iritacije i svraba. Uz Latopic deca bolje jedu i bolje spavaju.

Zašto koristiti

Latopic sadrži posebno odabranu mešavinu bakterija mlečno kiselinskog vrenja, koje pomažu oporavku crevne barijere tako što pospešuju sekreciju mukusa i održavaju mikrobiološki i imunološki balans, što ima pozitivan efekat na tok AD.

Latopic-je-jedini-proizvod-koji-se-pije-i-koji-je-namenjen-za-novorodjencad,-decu-i-odrasle-sa-atopijskim-dermatitisom.

Sastav

Latopic sadrži mešavinu liofilizovanih bakterija mlečne kiseline u odgovarajućem odnosu:

  • 50% Lactobacillus casei LOCK0919
  • 25% Lactobacillus rhamnosus LOCK 0908
  • 25% Lactobacillus rhamnosus LOCK 0900

Ne sadrži proteine mleka, laktozu i gluten.

Pakovanje

Pakovanje od 10 kapsula, neto težine 3,06 g.

Pakovanje od 30 kapsula, neto težine 9,18 g.

Probiotici su sojevi živih mikroorganizama iz različitih rodova koji pokazuju povoljan efekat na zdravlje domaćina poboljšanjem balansa crevne mikroflore.

Latopic sadrži posebno odabrane sojeve bakterija Lactobacillus casei i Lactobacillus rhamnosus. Pokazuje povoljne efekte kod pacijenata sa atopijskim dermatitisom udruženim sa alergijama na hranu.

Pre upotrebe pročitati uputstvo!
O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom i farmaceutom.

Kontaktirajte nas


EMI PHARM d.o.o

Sedište:
Maksima Gorkog 42, 11210 Beograd, Srbija

Adresa za poštu: Pivljanina Baje 27b
11000 Beograd, Srbija
Telefon: 011/36-762-14

Google mapa


Pratite nas