AUDICLEAN sprej za ispiranje ušiju 60 ml

AUDICLEAN sprej je prirodan i nežan rastvor sterilne morske vode bogate bikarbonatima namjenjen za čišćenje osetljivih unutrašnjih delova ušnog kanala.

AUDICLEAN sprej je sredstvo za čišćenje ušiju koje ispira višak cerumena i nečistoće.
Na taj način AUDICLEAN sprej pomaže u sprečavanju nagomilavanja cerumana i održava uši čistim i prohodnim. Posle samo 10 dana primene, daće ušima prijatan osećaj svežine.

Ceruminozne žlezde kože spoljašnjeg dela ušnog kanala stvaraju cerumen da bi zaštitile ušni kanal i bubnu opnu od stranih čestica i nečistoća. Cerumen se zatim prirodno uklanja iz kanala procesom lateralne migracije najčešće u toku sna. Korišćenje štapića za uši deluje protiv prirodnog procesa, vraćajući zaprljani cerumen nazad u kanal.

  1. Pričvrstite brizgaljku na vrh boce nežim pritiskom.
  2. Nežno uvucite brizgaljku u uvo dok držite glavu uspravno i pritisnite 1 sekund.
  3. Ostavite rastvor da deluje 10 sekundi.
  4. Okrenite glavu na stranu da rastvor iscuri i nežno obrišite uvo čistim peškirom.
  5. Ponovite postupak i na drugom uvu i isperite brizgaljku toplom vodom posle svake upotrebe.

Za najbolje rezultate koristiti svakodnevno u toku 10 dana, a nakon toga 2-3 puta nedeljno.

MERE PREDOSTROŽNOSTI

Važno je čuvati AUDICLEAN sprej na temperature od  0˚ do 30˚C, a koristiti na sobnoj od 20˚ do 25˚C.

  • Za praktičniju primenu najbolje koristiti AUDICLEAN sprej u kadi ili pod tušem.
  • Ne koristiti nikakve predmete (pamuče štapiće) pre ili posle upotrebe AUDICLEAN spreja.
  • Ne brisati uši previše oštro jer to može izazvati iritacije.
  • Ako se skloni nesvestici koristite AUDICLEAN sprej u sedećem položaju.

MOGUĆA NEŽELJENA DEJSTVA
U slučaju bola ili konstantnog zapaljenja obustavite primenu i konsultujte svog lekara. Ovo može da ukaže na postojanje teže blokade cerumenom ili zapaljenjem.

NE KORISTITI U SLUČAJEVIMA:
Teže začepljenje cerumenom, bol u uvu, ušne infekcija “plivačko uvo”, poremećaj ravnoteže, ranije operacije sluha, perforacija bubne opne, strano telo u uvu, imunosupresije i insulin zavisnog dijabeta , kao i dece mlađe od 6 meseci.

AUDICLEAN je prirodna sterilna morska voda bez konzervansa, bogata bikarbonatima. Namenjen je za decu stariju od 6 meseci i odrasle.

AUDICLEAN  je napravljen od morske vode iz kristalno čistog zaliva Saint-Malo na zapadnoj obali Francuske. Struje u ovom zalivu su među najjačima na svetu i konstantno obogaćuju čistu vodu prirodnim mineralima.

AUDICLEAN se pravi jedinstvenom i patentiranom tehnologijom razvijenom od strane vodećih svetskih specijalista biotehnologije u Lab de la Mer-u. Morska voda se prečišćava i steriliše, a njen sastav se prilagođava optimalnoj efikasnosti i toleranciji.

AUDICLEAN mlaznica i boca specijalno su dizajnirane prema obliku uva da bi se bezbedno i prijatno aplikovao nežni rastvor za čišćenje. Blagi kružni mlaz aplikuje AUDICLEAN u uvo, izbegavajući direktan kontakt sa osetljivom bubnom opnom.

Posle svakog mlaza, higijenski dizajniran ventil sprečava vraćanje rastvora nazad u bocu. Sa AUDICLEAN-om nema bojazni od mešanja iskorišćenog i preostalog rastvora, i samim tim rastvor u boci ostaje čist i svež.

Pre upotrebe pročitati uputstvo!
O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom i farmaceutom.

Kontaktirajte nas


EMI PHARM d.o.o

Sedište:
Maksima Gorkog 42, 11210 Beograd, Srbija

Telefon: 069/ 488 4888

Google mapa


Pratite nas