Audiclean

audiclean-sprej-i-kapi-proizvodi

Paleta od dva medicinska sredstva za higijenu i čišćenje ušiju:

  • sprej za ispiranje ušiju
  • kapi za rastvaranje viška cerumena

Proizvode se u Francuskoj, u Saint-Malou. Na svetskom tržištu se nalaze od 2000. godine i dostupni su u 50 zemalja širom sveta.

AUDICLEAN  je bezbedna altrenativa kozmetičkim štapićima od vate. Uvo proizvodi vosak kako bi sprečilo da prljavština dospe do osetljivog unutrašnjeg kanala. Vosak se prirodnim putem izbacuje iz uveta svakodnevno. Korišćenje pamučnih kozmetičkih štapića  deluje suprotno ovom prirodnom procesu i primorava da prljavi vosak bude potisnut nazad u ušni kanal.

audiclean-sprej-i-kapi-proizvodi

AUDICLEAN je bezbedan i nežan za uvo. Upotrebom  AUDICLEAN proizvoda odstranjujemo višak voska i prljavštine i tako održavamo higijenu naših ušiju.

Audiclean sprej, 60 ml, za svakodnevnu higijenu i sprečavanje stvaranja čepa od cerumena. Potpuno prirodan proizvod, sterilan, bez konzervansa, izotonična morska voda sa bikarbonatima.

Audiclean sprej, 60 ml ima specijalno dizajniranu otoskopsku mlaznicu prilagođenu ušnoj anatomiji. Namenjen je odraslima i deci starijoj od 6 meseci.

audiclean-sprej-za-usi-proizvodi
audiclean-kapi-za-usi-proizvodi

Audiclean kapi, 12 ml, za razlaganje ušnog čepa od cerumena. Prirodan proizvod, bez konzervansa. Nežna emulzija od ulja koštice kajsije i esencijalnog ulja eukaliptusa uz biljne emulgatore rastvorene u vodi. Namenjeno za odrasle i decu stariju od 36 meseci.

SVI PROIZVODI

Audiclean sprej 60 ml

za svakodnevnu higijenu i sprečavanje stvaranja čepa od cerumena. Potpuno prirodan proizvod, bez konzervansa.

Audiclean kapi 12 ml

za razlaganje ušnog čepa od cerumena. Prirodan proizvod, bez konzervansa. Emulzija od ulja koštice kajsije i eukaliptusa uz biljne emulgatore.

Kontaktirajte nas


EMI PHARM d.o.o

Sedište:
Maksima Gorkog 42, 11210 Beograd, Srbija

Telefon: 069/ 488 4888

Google mapa


Pratite nas