Kongresi i seminari

EMI Pharm organizovao edukaciju

Predavanje o atopijskom dermatitisu i o preparatima koji se primenjuju na sluznicu nosa

EMI Pharm je u saradnji sa Srpskim apotekarskim društvom (SAD), organizovao predavanje na temu "Probiotici i atopijski dermatitis"-  prof. dr Nenad Ugrešić i "Ublažavanje najčešćih nazalnih simptoma preparatima koji se primenjuju lokalno na sluznicu nosa" - mr. ph Tanja Milošević.
U hotelu Holiday Inn 02.12.2014 se okupilo preko 120 farmaceuta i farmaceutskih tehničara. Na predavanju su upotpunili svoje znanje i informisali se o novim strategijama lečenja i pružanja zdravstvenih usluga u skladu sa vodičima dobre lekarske i apotekarske prakse.
Tokom predavanja su se izdvojile sve prednosti Latopica u odnosu na druge probiotike kao i jasna razlika između Physiomera naspram slanih rastvora.
Edukacija je akreditovana za farmaceutske tehničare i farmaceute i nosi 4 boda. Ovo je drugo predavanje za "Latopic" koje je organizovao EMI Pharm, a prvo za Physiomer ove godine.

 

 

EMI Pharm na XXI farmaceutskim susretima

Farmaceutski susreti - "Fasus", održali su se u hotelu Hyatt Regency u Beogradu 14.novembra a EMI Pharm se predstavio sa svojim proizvodima.
Organizovano je predavanje na temu "Probiotici i atopijski dermatitis" koje je održao prof.dr Nenad Ugrišić. Predavanje je akreditovano od strane Zdravstvenog saveta i nosi 2 boda za farmaceute i zdravstvene tehničare.
Na XXI Fasusu, štand Emi Pharma je posetio veliki broj farmaceuta a naše kolege su razmenjivale znanje o proizvodima i utiske sa terena.
Prijatna atmosfera u lepom ambijentu je, kao i uvek, obeležila XXI farmaceutske susrete.

 

Peti simpozijum Aktiva pedijatrijske otorinolaringologije Srbije

Poštovani prijatelji,

Želimo vam dobrodošlicu na V Simpozijum dečje ORL (SAPO ) na temu „Opstrukcija disajnog puta u dečjoj ORL“. U radu Simpozijuma, u vidu pozivnih predavanja ili okruglih stolova, učestvuje veliki broj iskusnih i priznatih stručnjaka iz oblasti ORL, pedijatrije, dečje hirurgije i anestezije. Takođe su organizovani i praktični instrukcioni kursevi iz oblasti fiberoptičke i rigidne bronhoskopije, otežane intubacije i traheotomije.

Emi Pharm će nastupiti sa predavanjem dr Ivana Baljoševića
iz Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić" na temu Physiomer - 100% prirodna morska voda za bolje disanje kod dece u subotu 10.05.2014. sa početkom u 09:15h, nakon čega Vas, na našem štandu, očekuje nagradna igra.

Nadamo se da će vam grad Subotica, jedan od najlepših gradova u našoj zemlji i prestižni hotel Galleria biti dobri domaćini, da ćete uživati u socijalnom programu i druženju, a pre svega da ćete sa Simpozujuma otići bogatiji za nova znanja i iskustva, koja ćete primeniti u svakodnevnoj praksi.

 

 

 

VII konferencija marketing u farmaciji 2014

Unapređenje odnosa sa pacijentom – siguran zalog za budućnost

 

 

 

Sedmu konferenciju Marketing u farmaciji ove godine je organizovalo Srpsko apotekarsko društvo.

Konferencija je održana 23. marta 2014. hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Ova konferencija je imala za cilj da obradi 3 glavne teme:

 1. Unapređenje znanja farmaceuta kao preduslov za pružanje kvalitetne farmaceutske usluge
 2. Standardizacija farmaceutske usluge - put ka zadovoljnom pacijentu
 3. Farmaceutski marketing u javnoj apoteci - neophodna karika u radu savremenog farmaceuta

Jedno od najvećih doprinosa standardizacije farmaceutske usluge je i izrada smernica za farmaceutsku praksu, koje su predstavljene na ovoj konferenciji.

Smernice za farmaceute su uradili nastavnici i saradnici Katedre za farmakokinetiku i kliničku farmaciju, Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Sekcija za farmaceutsku zdravstvenu zaštitu Saveza farmaceutskih udruženja Srbije.

U okviru svog edukativnog centra Srpsko apotekarsko društvo je za konferenciju omogućilo štampu sledećih smernica:

 • Alergijski rinitis, Prehlada i grip
 • Dijareja, Opstipacija, Dispepsija, Gastroezofagealni refluks(gorušica), Hemoroidi
 • Glavobolja tenzionog tipa, Migrena
 • Atletsko stopalo, Onihomikoze, Oralna kandidijaza, Vaginalna kandidijaza
 • Urgentna kontracepcija, Oralni kontraceptivi
 • Erektilna disfunkcija
 • Oralna antikoagulantna terapija
 • Pravilna primena inhalacione terapije
 • Tehnika primene PEN insulina
 • Opšte savetovanje pacijenata...

 

 

Više informacija o konferenciji možete pogledati ovde.


 

 

XIX jesenji farmaceutski susreti (oktobar 2013)

FASUS XIX 106

Jesenje tradicionalno okupljanje 500 farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara iz cele Srbije obogatilo je učešće 34 izlagača, farmaceutskih kompanija koje su svoje proizvode predstavile na štandovima izložbenog prostora.

Predavanja u sklopu kontinuiranih edukacija za zdravstvene radnike akreditovali su ZUA Filly farm  i ZU Apoteka „Zen".Održana predavanja KE su akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Srbije sa 2 boda.

Kolege su imale priliku da čuju i nekoliko sponzorisanih predavanja.

EMI Pharm je ovom prilikom imao izložen štand sa svojim proizvodima i predavanje mr ph Jelene Miladinović pod nazivom “Noviteti u oblasti gripa, prehlade i atopijskog dermatitisa”.

Predavanje možete pogledati ovde.

Više informacija na zvaničnoj stranici organizatora.

Prijava za NewsletterReceive HTML?

Social

fb1 g

tw1yt1

 

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.