Novosti

Dečiji sajam april 2013

 

Dragi naši prijatelji i saradnici, veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da će Emi Pharm biti i ove godine jedan od izlagača na Dečijem sajmu.

XI Wudy dečiji sajam održaće se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 26. do 28. aprila. Ulaz za posetioce je besplatan, a organizatori najavljuju raznovrsan program i odličnu zabavu za decu i roditelje.

I ovoga puta, mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa srpskim vitezovima iz Svibora, Komandom Žandarmerije, Vatrogasnom brigadom i Saobraćajnom policijom. Deca će se družiti i sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, dok će prvi put na sajmu učestvovati Savez za školski sport, koji će vežbati zajedno sa mališanima i informisati ih o novom besplatnom projektu namenjenom dečacima i devojčicama od prvog do četvrtog razreda.

Na štandu EMI Pharm-a čekaju Vas brojna iznenađenja, a svi zainteresovani posetioci će imati priliku da se, kroz razgovor sa našim stručnim saradnicima, detaljno informišu o efikasnosti i bezbednosti proizvoda iz našeg asortimana.

Očekujemo Vas

Vaš EMI Pharm

Prijava za NewsletterReceive HTML?

Social

fb1 g

tw1yt1

 

Kako do nas

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.