Physiomer

physiomerSlide

Physiomer

physiomer-logo

Physiomer je paleta medicinskih sredstava za ispiranje nosa. Napravljena je od 100% morske vode i po tome se razlikuje od svih konkurenata na svetskom i domaćem tržištu. PHYSIOMER se proizvodi u Francuskoj, u mestu Saint-Malo.  Svi postojeći mikroelementi koje mogu da apsorbuju živi organizmi nalaze se u morskoj vodi.

Mont-Saint-MichelFranceSirovina koja se koristi za proizvodnju Physiomera, tj. morska voda, prikuplja se na veoma jedinstvenoj lokaciji zaliva Mont-Saint-Michel, koji je izvanredno prirodno bogatstvo. O tome govori više od  800 različitih vrsta algi koje su identifikovane u ovom zalivu. Moćne morske struje, oseke i plime koje se ubrajaju među najjače na svetu (varijacije u nivou mora dostižu i 15 metara), osiguravaju oksigenaciju, čistoću i nepromenljivost morske vode u ovoj oblasti.

morePHYSIOMER  sadrži 80 minerala i oligoelemenata morske vode iz zaliva Saint-Malo u Francuskoj. Nekoliko studija je pokazalo direktan efekat ovih minerala na ćelijama nosa. PHYSIOMER je razvijen iz želje da ponudi sve prednosti morske vode u bezbednom, sterilnom i pogodnom pakovanju. Proizvodni proces koji čuva sve pogodnosti morske vode je patentiran i sprovodi se već punih 25 godina.

Specifično pakovanje PHYSIOMER-a svakom korisniku može da ponudi sledeća rešenja:
- Prirodnost – bočica koristi mehaničku difuziju umesto hemiskih potisnih gasova
- Higijensko – proces jedinstvenog i patentiranog procesa proizvodnje garantuje sterilnost rastvora čak i posle višekratne upotrebe
- Prijatnost – rastvor se raspršuje na sobnoj temperaturi
- Praktičnost – svojom neprobojnom bocom, upotrebljiv je u svim pozicijama
- Efikasnost – tri različite snage mlaza koji su prilagođeni uzrastu i vrsti simptoma.

physiomer-spec

 

Prijava za NewsletterReceive HTML?

Social

fb1 g

tw1yt1

 

Kako do nas

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.