Latopic

 

Latopic je jedini proizvod koji si pije i koji je namenjen za novorođenčad, decu i odrasle sa atopijskim dermatitisom. Latopic deluje centralno (sistemski). Za razliku od svih kremova koji na lokalnom nivou smanjuju crvenilo, Latopic svojim centralnim dejstvom smanjuje mogućnost razvoja alergijske rekacije i crvenila na koži. Latopic smiruje provicirani imuni sistem. U kliničkim studijama Latopic je pokazao efikasnost kod 93% dece sa AD, koja su bila mlađa od 5 godina i to tako da posle samo 3 meseca uzimanja, odsustvo simptoma je trajalo naredne 2 godine.

Veoma je bitno naglasiti da Latopic ne sadrži ni jedan konzervans, potpuno je prirodan, klinički dokazano bezbedan za primenu kako kod najmlađih, tako i kod starijih.

Latopic se pije najmanje 3 meseca, 1 kapsula dnevno. Prašak se rastvori u malo vode, dovoljno je 1 kafena kašika. Latopic nema neželjena dejstva, nema kontraindikacije, ima klinički dokazanu efikasnost.

Latopic pomaže u smanjivanju intenziteta i rasprotranjenost promena na koži, iritacije i svraba. Uz Latopic deca bolje jedu i bolje spavaju.


Probiotici su sojevi živih mikroorganizama iz različitih rodova koji pokazuju povoljan efekat na zdravlje domaćina poboljšanjem balansa crevne mikroflore.
Latopic sadrži posebno Latopic 30-novo-pakovanjeodabrane sojeve bakterija Lactobacillus casei i Lactobacillus paracasei. Pokazuje povoljne efekte kod pacijenata sa atopijskim dermatitisom udruženim sa alergijama na hranu.

Zašto koristiti

Latopic sadrži posebno odabranu mešavinu bakterija mlečno kiselinskog vrenja, koje pomažu oporavku crevne barijere tako što pospešuju sekreciju mukusa i održavaju mikrobiološki i imunološki balans, što ima pozitivan efekat na tok AD.

Sastav

Latopic sadrži mešavinu liofilizovanih bakterija mlečne kiseline u odgovarajućem odnosu:
50% Lactobacillus casei ŁOCK0919,
25% Lactobacillus rhamnosus ŁOCK 0908,
25% Lactobacillus rhamnosus ŁOCK 0900.

Ne sadrži proteine mleka, laktozu i gluten.

Pakovanje

Pakovanje od 10 kapsula, neto težine 3,06 g.

Pakovanje od 30 kapsula, neto težine 9,18 g.

Korpa

 x 
Prazna korpa

Video

Dečiji ekcem, vodič za roditelje

Prof. dr Branimir Nestorović

 

Pretraga proizvoda

Prijava za NewsletterReceive HTML?

Social

fb1 g

tw1yt1

 

Kako do nas

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.