Audiclean

Paleta od dva medicinska sredstva za higijenu i čišćenje ušiju. To su sprej za ispiranje ušiju i kapi za rastvaranje ceruminoznog čepa.

Proizvode se u Francuskoj, u Saint-Malou. Na svetskom tržištu se nalaze od 2000. godine i dostupni su u 50 zemalja širom sveta.

AUDICLEAN  je bezbedna altrenativa kozmetičkim štapićima od vate. Uvo proizvodi vosak kako bi sprečilo da prljavština dospe do osetljivog unutrašnjeg kanala. Vosak se prirodnim putem izbacuje iz uveta svakodnevno. Korišćenje pamučnih kozmetičkih štapića  deluje suprotno ovom prirodnom procesu i primorava da prljavi vosak bude potisnut nazad u ušni kanal.

audiclean pic1

AUDICLEAN je bezbedan i nežan za uvo. Upotrebom  AUDICLEAN proizvoda odstranjujemo višak voska i prljavštine i tako održavamo higijenu naših ušiju.

audiclean pic2Audiclean sprej, 60 ml, za svakodnevnu higijenu i sprečavanje stvaranja čepa od cerumena. Potpuno prirodan proizvod, bez konzervansa. Čista morska voda sa bikarbonatima, sterilna sa jedinstvenom brizgaljkom. Namenjeno odraslima i deci starijoj od 6 meseci. Detaljnije.

audiclean pic3Audiclean kapi, 12 ml, za razlaganje ušnog čepa od cerumena. Prirodan proizvod, bez konzervansa. Emulzija od ulja koštice kajsije i eukaliptusa uz biljne emulgatore rastvorene u vodi. Namenjeno za odrasle i decu stariju od 30 meseci. Detaljnije.

 

Proizvođač

 

Korpa

 x 
Prazna korpa

Pretraga proizvoda

Prijava za NewsletterReceive HTML?

Social

fb1 g

tw1yt1

 

Kako do nas

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.